Szeretet- és lélekmasszázs egyben

A kezelésről:
Az érintésterápiák egyedülálló kezelések, melyek igen rövid idő alatt, meglepő változásokat indítanak el.
Cél: az energetikai egyensúly elérése.
Ez a kezelés minden korosztálynak ajánlott, minden élethelyzetben.
A stressz, a félelemek zavart okoznak az akupunktúrás meridiánok és a vegetatív idegrendszer működésében. Ez a krónikus zavar lehetővé teszi a tulajdonképpeni betegség vagy hibás működés megjelenését a fizikai testben. Mindkét masszázs, valamint a szeretetenergia áramoltatása a tudatalattira hat, ott oldja a stresszt, negatív energiákat, fájdalmas lelki blokkokat. A feszültségoldás a test energiapályáin, a meridiánokon keresztül történik, a testre, lélekre és szellemre is pozitív hatással van. Segít oldani a negatív gondolati mintákat, mint például a félelem, a bűntudat, az irigység, az aggodalom és a bánat.
A masszázs első felében történik a szeretetmasszázs (kb. 30 perc), majd utána a lélekmasszázs (kb. 40 perc).
A kezelés alatt egy relaxált (teljesen kikapcsolt) állapot jön létre. A bizalom, elfogadás, és feltétel nélküli szeretet állapotában történik a töltődés, gyógyulás. Sok elfojtott érzelem, lelki probléma törhet a felszínre, melyek így már készen állnak az elengedésre. A stressz és a félelmek okozta energia blokkok feloldódnak, ezek hatnak a fizikai szintre is, így a testi panaszok, betegségek is megszűnnek.

A szeretet masszázsról:

Mi a szeretet?
Számtalan megfogalmazás él a szeretet fogalmára, s mindenkiben mást és mást jelent ez az elvont fogalom. A szeretet egy energia, egy rezgés. Minden a Földön létező dolog szintén egy energia, rezgés. A feltétel nélküli szeretet rezgése gyógyítólag hat az emberi sejtekre, s minden létezőre. Amikor valakire vagy valamire szeretettel gondolunk, annak rezgése megváltozik, megtelik élettel, sérülése regenerálódni képes. A szeretet nem más, mint adás, valami jónak, feltétel nélkülinek az átadása, mely a másikban örömöt hoz, s ezáltal harmóniát, gyógyulást.

A szeretetnek az egyik legcsodálatosabb megnyilvánulása, az érintés maga. A szeretetmasszázs során az érintés minőségének van nagy szerepe, melyek finom, simító mozdulatokból áll. A szeretetteljes érintések által a kezelt személy megtapasztalhatja a belső harmóniát és egyensúlyt, valamint a test-lélek-szellem teljes egységet képes megélni.

A lélek- (Holistic Pulsing) masszázsról:

A lélekmasszázs egy különös ringató, pulzáló fogásokkal tarkított kezelés. E ringatás a magzati szívverés üteméhez hasonló, mely nagyon mély meditatív állapotot idéz elő. Ez a speciális technika (megérintjük a lelket) rendkívül jó stresszoldó a terhelt időszakokban, s képes a lelket és a szellemet is megnyugtatni, s ezáltal a test is teljesen ellazul. Egy tudatállapotbeli változás következik be, ami által megéljük a szeretet, a nyugalom és béke érzését, a teljes tökéletes harmonikus állapotot. Ez a tudatalattiban tárolt lelki blokkokat oldja és kiáramoltatja. A lélekmasszázs ajánlott azoknak, akik leterheltek, a mindennapi stressz ott van az életükben, akiknek egyensúlyzavaruk van, s valamennyi pszichoszomatikus eredetű probléma esetén. Rendkívül jó eredményeket lehet elérni depresszió, krónikus fáradtság, szorongás és pánikbetegségek esetén is.