Rólam

Minden nő szépnek születik és vágya, hogy szépségét, vonzó jegyeit kihangsúlyozza, megtartsa és megjelenése mindig harmonizáljon belső világával. A SZÉPSÉGÁPOLÁS (külső és belső) nem csak a rohanó világ, stresszes életvitel által rombolt jegyeket tünteti el, hanem szolgálja a testi és lelki feltöltődést, a külső-belső harmóniát, növeli az önbizalmat, hozzájárul a nő sikereihez.
Életemben magam is a tökéletességre törekedtem. Hivatásomban a mai napig is szellemem által vezérelt munkám célja a kölcsönös elégedettség elérése, ami a kozmetikában is a legfontosabb célom.
Érezzük jól magunkat a „bőrünkben”, és hozzuk ki magunkból a maximumot!
Ebben szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

A kezelések során mindenkinek személyre szabottan állítom össze a legmegfelelőbb kezelést. Csak natúr, bio és demeter minősítésű alapanyagokat használok (a Biola magas minőségű, természetes eredetű, magas hatóanyag- és növényikivonat tartalmú professzionális biotermékeket), melyeket kiegészítek a bőr szerkezetét támogató kvantumfizikai információkkal, a Mátrix Drops készítményekkel.

Célom a bőr saját működési mechanizmusainak helyreállítása, illetve fenntartása. A kiváltó okra hatni, nem pedig a problémák kiváltotta következményeket kezelni. A két technológia ötvözésének köszönhetően lehetővé válik a legbonyolultabb kozmetikai problémák megoldása is.
A növényi alapú professzionális anyagok komplex összetevői és a bőr számára szükséges korrigáló információk hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr saját maga küzdje le az életfunkcióival kapcsolatos folyamatok zavarait. Ez az együttműködés hozza létre azt az új minőséget, melynek hatására a bőr természetes egyensúlya helyreáll, így képes lesz a továbbiakban a megerősített védekező funkcióit ellátni.

Szeretettel várom azokat, akiknek fontos, hogy kizárólag természetes alapanyagból készült termékeket használjanak, és törekszenek a külső-belső szépség, az egészség, a test, a lélek és a szellem egységének, harmóniájának elérésére!

„A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye.
Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye.”
(Hermész Triszmegisztosz)

Balogh Katalin
biokozmetikus, szépségspecialista
lelki és szellemi gyógyító

+36  30 6466  57

Tapasztalatok, vélemények a kezelésekről:

„Katalin nagyon kedves és figyelmes. A szolgáltatás, a termékek jó minőségűek és végre használnak is: a bőröm szebb és egészségesebb. Elégedett és visszajáró vendég lettem”
Varga Emese

„Kata tündéri kedves, mindemellett nagyon professzionális a munkája! Csak ajánlani tudom, én elkötelezett kozmetikushoz járó személy lettem!”
Eszéki-Bali Katalin

„2 éve találtam rá Kati biokozmetikájára mert olyan kozmetikust kerestem akinek fontos, hogy bőrbarát termékekkel dolgozzon. Azóta rendszeresen járok és imádom ahogyan a bőröm feltöltődik. Az arcmasszázs pedig valami csoda!”
Zsuzsanna Brandt-Király

„Igazi kikapcsolódás idejárni, ezentúl Katalin odafigyel, hogy ne csak szépülj, hanem lelkileg is feltöltődj. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos hogy jó minőségű termékek kerüljenek a bőrére!”
Lucia Papp-Zea

„Kiváló biotermékekkel, magas szintű szakmai tudással, kedvességgel, figyelmességgel találkoztam a biokozmetikában Katinál. Szeretettel ajánlom mindenkinek sokrétű, hatékony szolgáltatásait.”
Farkas Mária

„Katalinnál több alkalommal vettem részt biokozmetikai kezelésen. Már az első alkalommal mély benyomást tett számomra szemlélete, mely elkötelezettség a természethez, a természetes anyagok használatához. Az általa ajánlott biokészítmények hatására gyulladt bőröm visszanyerte egészséges állapotát, a nyirokmasszázsok emésztési problémáimon segítettek!”
Kovács Krisztina

„Katihoz rendszeresen járok nyirokmasszázsra, arckezelésre, szemöldök- és szempilla festésre, szépségtanácsadásra. Azért szeretem, mert a legújabb fejlesztésű bio alapanyogokkal dolgozik és személyre szabott kozmetikai tanácsadást nyújt. Ezentúl holisztikus szemléletű, hiszi, hogy egy-egy bőrprobléma oka lelki eredetű. Nemegyszer segített már nekem is emléksúly levétellel régmúlt sérelmek, problémák mélytudat szinten történő feloldásával. Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki nemcsak testi, hanem lelki töltődésre vágyik.”
Tóth Zsófia

„Csodás test masszázs, és egészséges, természetes anyagok használatával arc és test – kezelés. A bőröm teljesen újjá született. A testben, a nyirok rendszerben lévő blokkok, görcsök teljesen feloldódtak. Ezáltal a teljes test felfrissült, és a keringés is sokat javult. Hálásan köszönöm a kiváló minőségű munkát. Öröm minden kezelés.”
Szántó Tünde Andrea

„A szeretet- és lélekmasszázsról
A kezelés alatt nagyon hamar egy relaxált (teljesen kikapcsolt) állapotba lehet kerülni. A ringató, simogató mozdulatok az ősbizalom állapotába repítenek vissza, amit talán utoljára az anyaméhben tapasztalhattunk meg. Ilyenkor olyan érzésem támad, hogy minden rendben van, a szeretet, a nyugalom és a béke érzését, a teljesség, a tökéletes harmónia állapotát élem át újra. Nekem az első alkalommal kicsit nehezebben ment a feloldódás, főleg bizonyos testrészeknél, a csípő környékén éreztem feszültséget, merevséget, nem tudtam magam teljesen elengedni. Valószínűleg nálam ezen a területen rakódtak le lelki súlyok, sérelmek. A testünk jelez, és ha ezekre a jelzésekre figyelünk, rájöhetünk melyik területen van gond, és a kezelés további részében, gépes mérés vagy emléksúly-levétel által fényt deríthetünk a tudatalatt elraktározódott problémákra. Nekem egy nagyon mély, depresszív állapotból segített kizökkenni az érintésterápia. Általa, és a gépes mérés során ajánlott cseppekkel még hatékonyabbá vált a veszteség feldolgozása, az elengedés folyamata. Ajánlom ezért a szeretet- és lélekmasszázst mindenkinek, akinek célja nemcsak a testi ellazulás, hanem test-lélek-szellem szintjén vágyik harmóniára, feltöltődésre.”
Tóth Zsófia

„Csodálatos arc kezelésben volt részem Katinál, a bőröm teljesen felfrissült és érzem hogy szellőzik. A heti fáradalmaimat is kitudtam engedni,lelkileg is felfrissültem.
Köszönöm az élményt és a kiváló kezelést!
Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki hasonló élményekkel szeretne gazdagodni!”
Szigeti Emese