Mátrix Drops computeres mérés

„A Matrix Drops Computer az első olyan kvantumfizikai eszköz, amely az ember belső világának, lelki problémáinak feltárására képes.”

A lelki problémák mellett a computer megmutatja a környezetből érkező, testre ható és információs zavarokat okozó nehézfém terheléseket, allergiákat, baktérium- és vírusfertőzéseket, a károsító geopatikus- és elektromos sugárzásokat, valamint a fehérjéket felépítő aminosav hiányokat is.

A computer segítségével megismerhetjük, hogy betegségünk hátterében milyen testi-lelki-szellemi folyamatok zajlanak. Ezeknek a folyamatoknak és összefüggéseknek a felismerése nélkül csupán csak tudattalanul sodródunk az életünkben, s kiszolgáltatva érezzük magunkat. Ezeknek az összefüggéseknek a megértése tudatosságot teremthet számunkra, így felelősséggel tehetünk önmagunkért és szeretteinkért. Létrehozva a szükséges változtatásokat megteremthetjük az egyensúlyt és visszaállíthatjuk a harmóniát. Ez valódi gyógyuláshoz vezethet, amit gyógyszerekkel (tüneti kezelésekkel) soha nem érhetünk el.

Hogyan betegszik meg a test?

Manapság már a tudomány is azt tartja, hogy a betegségek 80 százaléka lelki eredetű.
A gyógyszerek csak a testi tüneteket, fájdalmakat enyhítik, vagy szüntetik meg, így nincs valódi gyógyulás. A problémák igazi gyökerét magasabb szinteken kell keresni. A fizikai (azaz anyagi) testünk fölött álló finomabb rezgéseink minduntalan sérülnek, és ezek a negatív hatások a fizikai testünkre vetülnek le, valamilyen káros elváltozás formájában.
A legtöbb testi probléma előzménye energetikai, érzelmi, kapcsolati, lelki, szellemi, gondolati sérülésre, túlterhelésre vezethető vissza.
Ahol nem kezelik ezeket az okokat, ott nincs valódi gyógyulás. Valódi javulást csak akkor várhatunk, ha megszüntetjük a valódi okokat…

Mi a megoldás?
Megtalálni a valódi okot.
A  kvantumfizika tudománya ma már képes computerrel mérni az ember lényének láthatatlan megnyilvánulásait – érzéseit, gondolatait és kapcsolatai elakadásait. Az orvostudomány korábban is tudta, hogy a szervezet energiaimpulzusokkal működik. Ezen alapulnak az EKG, EEG, EMG vizsgáló műszerek, melyek a testben folyó energiákat érzékelik. A Matrix Drops Computer azonban a testből kisugárzó energiák feltérképezésére is képes. Letapogatja a finomabb régióinkat és kiírja a lehetséges testi, érzelmi, gondolati, kapcsolati, és lelki gondokat. A Matrix Drops Computer nem diagnosztikai készülék, hanem egy kvantumfizikai berendezés, amely a lényünk magasabb dimenzióiba lát bele.

matrix drops computer

matrix drops computer

Ezek az adatok megmutatják, hogy a vizsgált személy milyen fizikai, lelki, kapcsolati, érzelmi, gondolati problémával küszködik. A készülék olvas a gondolataink és érzelmeink világában, majd nyitott könyvként tárja elénk az éppen Bennünk lezajló információs zavarokat.

A Matrix Drops Computer nemcsak dicsér és megerősít bennünket abban amit jól csinálunk, hanem megmutatja nekünk azt is egyedülálló és objektív módon, tükröt tart elénk, hogy mi az, amit a bensőnkből száműznünk kell. Megmutatja erényeinket és gyengeségeinket is, meghatározza a meghibásodott elemeket, majd kiválasztja a számunkra a szükséges korrigáló információkat tartalmazó Matrix Dropsokat (információs cseppeket), amelyekkel ezeket a zavarokat helyre lehet állítani. Ha a zavart elhárítjuk a magasabb dimenziókban, akkor a harmónia visszaáll fizikai, lelki, kapcsolati és szellemi szinten is.

matrix drops csepp

Testünkben fizikai szinten is meg kell tisztítanunk azokat a helyeket, ahol megrekedt az energia (elektroszmog, földsugárzások, táplálkozás, oltások káros mellékhatásai, nehézfém túlterheltség), ami általában összefügg emocionális élményeinkkel. Ez egyidejűleg meggyorsítja a gyógyulás folyamatát mind fizikai, mind emocionális szinten.
Az emocionális (érzelmi) gyógyítás folyamán rendszerint testi gyógyítással is foglalkoznunk kell. Ide tartoznak a masszázs és az alternatív gyógyítás különböző válfajai, mint például a csontkovácsolás és a kranioszakrális terápia. Hatásosan gyógyíthatjuk magunkat a mozgás, a zene, a tánc, a sport segítségével – ilyenkor az életenergiát hagyjuk keresztüláramlani a testünkön.

A Matrix Drops protokoll segít abban, hogy megértsük, hogy mi a lelki eredetű betegségek valódi oka és egy működő módszer arra, hogy ezt a valódi okot megszüntessük.
Végleg!
A problémák és a gondok nem csupán időszakosan, hanem végérvényesen eltűnnek. A felszabadult energiáink pedig rendelkezésünkre állnak céljaink, álmaink megvalósításához!

Mátrix Drops computeres mérés

A computerrel kétféle mérést végzek:

A gyors mérés kizárólag a legmegfelelőbb Matrix Drops cseppek kiválasztására alkalmas.
Ára: 5 000.- (a mérés, kiértékelés ideje max.10 perc)

Lehetőség van egy összetettebb, átfogóbb mérésre is, melynek során a számítógép feltérképezi személyre szólóan a külső szemmel láthatatlan környezeti, személyiségi és lelki zavarokat. A Computer megmutatja azokat a belső, illetve külső káros hatásokból eredő problémákat, melyek a fizikai testünkre levetülnek.
Az első mérés díja konzultációval: 25 000.- (a mérés és a kiértékelés ideje kb. 60 perc)

A computeres mérésre bejelentkezés szükséges, az alábbi elérhetőségen:
Balogh Katalin
telefon: +36 30 6466 571