Lélekszkenner és lelki tükör

Lélekszkenner és lelki tükör

Lélekszkenner és lelki tükör

Egy beteljesedett, sikeres és örömteli élethez, a valódi gazdagság eléréséhez boldogság, lelki béke és elégedettség szükséges! Azonban az életben vannak elakadások, krízisek, melyek a láthatatlan világainkban keletkeznek, és végül levetülhetnek a fizikai testünkre és megbetegíthetnek bennünket.

Matrix Drops Computernek egyetlen perc elegendő ahhoz, hogy nagyságrendileg 8 millió információt hívjon le fizikai testünkről és az azon felül álló dimenzióinkról. A Kovács-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó által kifejlesztett számítógép egy olyan kvantumfizikai eszköz, amely egy fényspektrométer segítségével képes az ember auráját letapogatni, és az elemek fénykibocsátásának hullámfüggvényeit érzékelni. A komputer a beérkezett (beszkennelt) adatokat azonnal összeveti a memóriájában táplált adatokkal, mindezt úgy, hogy folyamatosan Fourier-függvényekkel dolgozik. Nem az anyagot vizsgálja, hanem annak hullámtermészetét, és összeveti a kapott mintákat az ásványok elemi információival. Ahol a tökéletestől eltérőt talál, azt az adatbázisából kiválasztja.

Ezek az adatok megmutatják, hogy a vizsgált személy milyen fizikai, lelki, kapcsolati, érzelmi, gondolati problémával küszködik. A készülék olvas a gondolataink és érzelmeink világában, majd nyitott könyvként tárja elénk az éppen bennünk lezajló információs zavarokat. A Matrix Drops Computer nemcsak dicsér és megerősít bennünket abban, amit jól csinálunk, hanem tükröt tart elénk, hogy mi az, amit a bensőnkből száműznünk kell. Megmutatja erényeinket és gyengeségeinket is, meghatározza a meghibásodott elemeket, majd kiválasztja számunkra a szükséges korrigáló információkat tartalmazó Matrix Dropsokat (információs cseppeket), amikkel ezeket a zavarokat helyre lehet állítani. Ha a zavart elhárítjuk a magasabb dimenziókban, akkor a harmónia visszaáll fizikai, lelki, kapcsolati és szellemi szinten is. Ez a mérés és a kiértékelés 45-60 percet vesz igénybe.

Ilyen mérésen mi is jártunk Katinál.

Nagyon meglepődtem, mert a mérésen kapott információk nagyon alaposak és részletesek voltak! Valóban, mintha valaki a lelkemben olvasott volna. Érdemes kipróbálni!
Balogh Katalin kozmetikus, szépségspecialista
Katalin törekszik a külső-belső szépség, az egészség, a test, a lélek és a szellem egységének, harmóniájának elérésére. A kezelések során kizárólag természetes anyagokat használ (növényi olajokat, illóolajokat, vajakat, virágvizeket, növényi kivonatokat és esszenciákat), melyek francia bio minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek. A kezelések során mindenkinek személyre szabottan állítja össze a legmegfelelőbb kozmetikumot.
Minden nő szépnek születik és vágya, hogy szépségét, vonzó jegyeit kihangsúlyozza, megtartsa és megjelenése mindig harmonizáljon belső világával. A „nővarázsolás” nem csak a rohanó világ stresszes életvitele által rombolt jegyeket tünteti el, hanem szolgálja a testi és lelki feltöltődést, a külső-belső harmóniát, növeli az önbizalmat, hozzájárul a nő sikereihez.

forrás: Frizura és Szépség magazin

további információ:
Mátrix Drops computeres mérés >>>

Katka

Website: