Közeleg a Karácsony, hangolódj rá az ünnepekre!

Közeleg a Karácsony, hangolódj rá az ünnepekre!

mézeskalács
Közeleg a Karácsony, hangolódj rá az ünnepekre!
Téli aromaterápiás kezelések

Öntsd a legjobb formába az arcodat, testedet és lelkedet a mélyen tápláló, aromaterápiás mézeskalács arckezeléssel és a mézeskalács masszázsolajos teljes test masszázzsal, melyek felmelegítenek kívül-belül!
Az aromaterápiás kezelések alatt nem csak a bőrünk szépül, de a testünk is ellazul.
A meditációs zene és az illatos, átmelegítő, relaxáló masszázs segít az ellazulásban, és az értékes tápanyagok felszívódásában. – Lélekre ható kezelés.

téli bőrápolás

A téli időszakban a fő feladatunk a bőr táplálása
A hideg napfénytelen időszakban a túlnyomórészt fűtött helységekben való tartózkodás miatt, a bőrnek megnő a nedvesség szükséglete. Az időjárás viszontagságai, a hideg, szeles idő, valamint a fűtött száraz levegőjű lakás, a bőrtől nedvességet von el, a sejtektől pedig energiát vesz el.
A faggyúmirigyek nem működnek megfelelően, így a bőrfelszíni emulzió összetétele is megváltozik.
A bőr ilyenkor durvábbá és repedezetté válhat. Fontos a bőr hidratálása, a vitaminok, ásványi anyagok és a zsíranyagok pótlása speciálisan erre a feladatra kifejlesztett készítményekkel.

A Szalonban most kipróbálhatod a magas hatóanyag tartalmú, magyar Biola biokozmetikumokat!

A mélyen tápláló, aromaterápiás mézeskalács arckezeléssel fel tudjuk tölteni a ráncos, száraz, zsír- és vízhiányos bőrt.
Az értékes hatóanyagok a nyirokrendszeren keresztül hatnak. A mézeskalács masszázsolaj vérkeringést fokozó, átmelegítő illóolajokat tartalmaz. Ez az arcmasszázs előkészíti a bőrt a tápláló anyagok befogadására: a csokoládé maszk erősen tápláló. Tartalmaz ginsenget, gyömbér kivonatot és endorfin képződést stimuláló kakaót, orvosi somkórót, bíbor kasvirágot, galagonya kivonatot, vanília kivonatot, mandulaolajat és mandulatej hidralátumot.

Mélyen tápláló, aromaterápiás mézeskalács arckezelés

A mézeskalács masszázsolajos teljes test masszázsnál a lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izom feszességet. Az átmelegítő, relaxáló aromaterápiás masszázsolaj a bőrön keresztül felszívódva kiválóan kiegészítik a masszázs nyugtató hatását.

mézeskalács masszázsolajos teljes test masszázs

Katka

Website: