Bőr méregtelenítése, Detox salaktalanító arckezelés minden bőrtípusra, Biola arc nyirokmasszázzsal

A tested folyamatosan méregteleníti önmagát, néha azonban nem árt neked is besegíteni.

A test belső méregtelenítése mellett fontos, hogy a bőrt is salaktalanítsuk időről időre.

A bőröd a legnagyobb kiválasztó szerved, melyen keresztül a tested mérgeket választ ki, így valószínűleg ez lesz az első, ahol észreveszed, hogy a káros anyagok felszaporodtak a szervezetedben.

A táplálkozási mérgeink is “leolvashatók” a bőrről. A krónikus székrekedésben szenvedők arcbőrén ott láthatók a visszaszívódó salakanyagok nyomai, a nem minőségi húst fogyasztóknál gyakoriak a pirosló, gyulladt pattanások. A szervezet méregtelenítésében a máj, a vese, a tüdő mellett a bőr is kiveszi a részét.
Ma nagyon sokféle káros adalékanyagot megeszünk: nitritsót, ízfokozót, színezékeket, mesterséges aromákat, növényvédő és tartósító szereket… a listát hosszan lehetne sorolni.
A tapasztalat szerint ugyanakkor egyre inkább bebizonyosodik, hogy tartósan szép, egészséges bőrre csak azok számíthatnak, akik táplálkozásuk minőségére is odafigyelnek. Az étkezéseknél ezen túlmenően elsősorban a biológiai szükségletek kielégítésére kellene törekedni. Minél kevésbé manipulált, lehetőleg hagyományosan termesztett zöldséget, gyümölcsöt, gabonaféléket kellene fogyasztani. Az immunrendszert erősítő, változatos táplálkozással sokféle bőrelváltozás megelőzhető lehetne.

Ha bőrödön nem volt jellemző a pattanás, az utóbbi időben viszont elszaporodtak, ha a bőröd szürkés árnyalatot öltött, fakó, élettelen, akkor valószínű, hogy kitette a megtelt táblát, ami a méreganyagokra vonatkozik. Az is intő jel lehet, ha duzzadt szemekkel ébredsz minden reggel, és nem azért, mert keveset aludtál!

Ha tehát ezeket tapasztalod, akkor fogj méregtelenítésbe!

Hogyan?

  • tisztító hatású élelmiszerek fogyasztásával is segíteni lehet a salakanyagok gyorsabb kiürítését.
  • aktív mozgással, sportolással (verejtékezés)
  • vér- és a nyirokkeringést élénkítésével (szauna)
  • naponta legalább másfél liter ásványvizet vagy tisztított víz fogyasztásával, hogy a szervezet kellőképpen hidratált legyen. A tiszta víz fogyasztásánál nincs jobb méregtelenítő.
  • a száraz ledörzsölés felpezsdíti a vérkeringést, és az hatékonyabban szállítja el a lerakódott mérgeket. Végezheted kefével vagy szivaccsal, csupán arra ügyelj, hogy lentről felfelé, illetve kintről befelé végezd!
  • salaktalanító arckezeléssel
  • nyirokmasszázzsal
  • talpmasszázzsal

 

Az egész test salaktalanítása automatikusan hozza magával a bőr tisztulását, azonban a bőr stimulálásával fokozni lehet a szervezet méregtelenítését is.

A salaktalanító arckezelésről:

A salaktalanító kezelés során olyan anyagokat hívok segítségül, amelyeknek nagyon erős a méregtelenítő hatásuk. Ezek nagyrésze zöld növényekből áll, nagyon magas a klorofill-tartalommal, így segítenek a lúgosításban és az oxigén szállításában.

Fő hatóanyagok:
spirulina alga, zsurló, aloe vera, majoranna, spenót, csalán, yucca-kivonat.
+ hatóanyagok: mimóza, papaja, citromfű, szőlőmagolaj, tamanuolaj, szezámolaj, szilvamagolaj, hialuron, spárga-kivonat, összes vízben oldódó vitamin, kandilla

Az arctejes letisztítás után egy algás mélytisztító arcradírt használok, majd tonikkal visszaállítom a bőr pH-értékét, így leállítom az enzimatikus folyamatokat.

Felhelyezek egy Herbal detox maszkot, ami nagyon erős salaktalanító és salakanyagmegkötő is egyben.

Arc nyirokmasszázs mimóza masszázskrémmel és calendula masszázsolajjal:
Lágy, simító mozdulatok és a nyirokpontok stimulálásával a vérkeringés és a nyirokkeringés is aktívabb lesz, így fokozhatjuk a méregtelenítést. A masszázs feszesebbé varázsolja bőrünket, csökkenti a ráncok kialakulását, bőrmegújító hatása van, segít eltüntetni a szem körüli ödémát.

Pakolás: szemvidító szemkörnyékápoló és alga spa maszk
Befejező krémezés bőrtípusnak megfelelően.
Az eredmény: tiszta, friss, hidratált, üde arcbőr.