Gyulladásos, rosaceara és kipirosodásra hajlamos bőr kezelése

A rosacea az egyik leggyakrabban előforduló krónikus gyulladásos bőrbetegség. A bőr elvékonyodik, száraz, vízhiányos lesz, bőrpír keletkezik, a hajszálerekben pang a vér. Súlyosabb, előrehaladottabb állapotban a bőr megvastagodik, felesleges szövetek, gyulladt, gennyes csomók is keletkezhetnek.

Annak ellenére, hogy a rosacea nagyon gyakori bőrbetegség, meglehetősen alul diagnosztizált, pedig a betegség korai szakaszában még könnyen gyógyítható lenne személyre szabott kezeléssel.

Gyulladásos, rosaceara és kipirosodásra hajlamos bőr kezelése

Gyulladásos, rosaceara és kipirosodásra hajlamos bőr kezelése

A rosaceával érintett területen a bőr vízleadása megnő, ezért a bőr égetően gyulladásos, száraz és vízhiányos lesz.
Előrehaladottabb állapotban a propioni gennykeltő baktériumok elszaporodnak, gyulladásos, gennyes lesz a bőr.  A faggyúmirigyekben elszaporodik a demodex atka. A demodex atka a fejbőrre is átterjedhet, ott hajhullást okozhat.

A kezelés célja: az érfalak, hajszálerek erősítése, gyulladáscsökkentés, méregtelenítés, hidrolipid réteg helyreállítása, hidratálás, kötőszövet erősítés (feszesítés), bőrnyugtatás, táplálás.

menete: letisztítás, peeling, kozmetikai mélytisztítás, hatóanyagok felvitele, mélytáplálás, maszk, arc és dekoltázs masszírozás, befejező hidratálás, tanácsadás.

A kezelés során felhasznált hatóanyagok:
orvosi somkóró, eukaliptusz olaj, mimóza, citromfű, gesztenye kivonat, aranyvessző, búzavirág kivonat, stellária, licorice (édesgyökér), damaszkuszi rózsa, csipkebogyó kivonat, máriatövis, csalán, reishi, peucedaum, acerola kivonat, homoktövis, E- vitamin, 3D-s hyarulon, borágó olaj, kakaóvaj, jojoba olaj, corallina, szalmagyopár, kökény

Ezt a kezelést a magas minőségű, természetes eredetű, magas és tömény hatóanyag- és növényikivonat tartalmú, Biokontroll Kft. által biominősített, Biola bio minősítésű kozmetikumokkal végzem.

Minden bőrelváltozásnál fontosnak tartom a probléma okának kiderítését, melyre a Mátrix Drops Computert, a lélekszkennert használom.