BIO AHA savas archámlasztás a kristálytiszta arcbőrért, minden bőrtípusra

Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr teljes megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.

Az AHA savas hámlasztás során a savak közvetlenül a megvastagodott bőrrétegbe jutnak anélkül, hogy a többi szövetben kárt tennének. A hámlasztást kúraszerűen érdemes végezni ahhoz, hogy a bőrhibák eltűnjenek, az arc pedig ismét egységes, ragyogó és sima legyen.

A leghatásosabb eredmény érdekében 6 alkalmas, 7-10 naponta ismétlődő kezelést ajánlok.
A kezeléshez a tél a legideálisabb évszak, mert ilyenkor nem éri olyan erős napsütés az arcot, és nem kell aggódni az esetleges irritáció, vagy egyenlőtlen barnulás miatt.

aha savas kezelés

A hámlasztás pozitív hatásai: az elhalt hámsejteket eltávolítva egységes fiatalabb bőrréteget eredményez. Az eredmény látványos és azonnal érezhető.  Helyreállítja a bőrszövet szerkezetét, intenzíven javítja az arcszínt és a sérült pórusokat. Mélytisztító hatása csökkenti a pattanásokat, a pattanás hegeket, a rosaceat, a bőrhibákat és a tág pólusokat. Serkenti a sejtmegújulást, és az elhalt felületi sejtek és öregségi foltok eltávolításával visszaadja a bőr ragyogását. Minimálisra csökkenthetők a ráncok és szarkalábak. A kezelést követő 3-4 nappal leválnak az elhalt bőrsejtek, friss, tiszta, fiatalabb és szebb bőrt eredményezve.

Különösen ajánlott matt, ráncos, sebhelyes és pigment zavaros bőrre, mivel gyorsítja a hámlasztást.

A pigment foltok eltávolítása mellett az AHA sav a kollagén termelődését is beindítja, így nem csak szebb, de rugalmasabb is lesz az arcbőröd.

A kezelést a magas minőségű, természetes eredetű, magas hatóanyag- és növényikivonat tartalmú Bio és Demeter minősítésű Biola kozmetikumokkal végzem.