Aromaterápiás szépségrituálék - élményterápiás kezelések


„A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése”
(Adrienne Feller)

Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek a bőrön.

Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi luxus minőségű 100%- ban természetes bio összetevőkből és illóolajokból álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre.

Az érintések különleges minősége, a speciális pontok stimulálása, a szinergikus növényi és illóolaj kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása jellemzi az arckezeléseket, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat.

Harmonenne kezelés
Éld meg a harmóniát és a szépséget!

A Harmonenne kezelési program különleges és egyénre szabott, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A Nap erejét hordozó narancsvirág- és szantálkivonat segíti a sejtek megújulását, és serkenti a bőr természetes, egészséges működését.
Minden bőr számára ajánlott kezelési program.

A kezelés díja:
22 000 Ft / 120 perc

Vitalenne kezelés
Életet a bőrnek!

A Vitalenne kényeztető kezelés hatására a vendég teste és lelke mélyen ellazul, miközben bőre és egész szervezete energiával töltődik fel. A balzsamos szuhar- és a fehér mirtuszkivonat stimulálja a sejtek regenerálódását és serkenti a kollagén termelését. A hatóanyagban gazdag fitoesszenciák és az ásványi anyagban dús virágvizes agyagmaszk védelmezően és táplálóan hatnak a bőrre. Az eredmény: friss, ragyogó és üde arcbőr.
Az érett bőr számára ajánlott.

A kezelés díja: 22 000 Ft / 120 perc

Cleanenne kezelés
Éld meg a varázslatos zsálya tisztító erejét!

A Cleanenne kezelés olyan tisztító program, amely a bőr mélytisztulását, gyulladáscsökkentését, regenerálását szolgálja. A vadlevendula, a zsálya és a vadrózsa kivonata mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Hatásukra a bőr mélyebb rétegei is fellélegeznek és magukba fogadják a tápláló fito-esszencia gyógynövényeinek bőrszépítő és regeneráló erejét. Különleges tisztító program problémás bőrre, de akár minden bőrtípusra is javasolt ősszel és tavasszal, a megtisztulás idején.
Problémás bőr kezelésére ajánlott.

A kezelés díja: 22 000 Ft / 120 perc