A víz a benned élő információ hordozó

A víz a benned élő információ hordozó

A víz a benned élő információ hordozó

Felmerül a kérdés, hogyan hathat ránk egy-egy kimondott szó, vagy gondolat?
Hogyan lehet az emberben lévő vizet újraprogramozni, visszaállítani a szervezet természetes, azaz Isteni állapotát?
A Benned lévő víz üzenetet közvetít, rólad és a világról. Hiszed vagy sem, a víz tudja mindezt, csak ismerni kell hozzá. Számos kutatás bebizonyította mára, hogy sokkal több, mint egy egyszerű, folyékony halmazállapotú dolog.
Éppen ezért fontos megérteni a test-lélek-víz szentségének hármasságát. Ha pedig elindulsz ezen az úton, akkor előbb-utóbb bizonyára szembesülsz majd azzal, hogy a víz rezgései üzenetet vesznek fel, hordoznak, valamint közvetítenek.

Egy felnőtt ember testének 70%-a víz, de belegondoltál már abba, hogy akkor nagyrészt vízként létezel? Hisz, amellett, hogy egyik összetevőnk, szerves részünk, melyet folyamatos mozgásban tart szervezeted. Amikor ebbe a körforgásba hiba csúszik, akkor megbetegszel, éppen ezért fontos a tisztasága.
Mire képes a víz? Hallottál már az információról? Szinte megfoghatatlan, és számos hordozója lehet pl: adathordozók, emberi beszéd, színek, hangok, formák, rezgések és még sorolhatnám.
Az adathordozók közé sorolható, hogy konkrétabbak legyünk, a magnószalag, a cd-lemez, a víz,…
igen a víz!
Sokan kutatták miképpen lehetne láthatóvá tenni azt, hogy változik a víz szerkezete, ha különféle behatások érik. Az egyik leghíresebb kutatás Dr. Masaru Emoto nevű japán fizikus-orvos nevéhez fűződik. Megfagyasztották a különböző behatásoknak kitett vizet és láss csodát a kristályosodás más és más ábrákat adott. Vettek mintákat szennyezett folyókból, tavakból, szent helyek vizeiből, hegyi patakokból. És itt jött az, amire senki sem számított a szennyezett vizet pohárba töltötték, majd emberek kezébe adták hogy gondoljanak valami szépre felemelőre, a fagyasztás után olyan kristályosodás következett be, mint a szent helyek vagy hegyi patakok vizéből.

Emoto az ember gondolati és lelki állapota valamint a jégkristályok képződése között tételez föl szoros összefüggést. Vizsgálatai során arra jutott, hogy az emberi gondolatok, zene, írott és kimondott szó hatással van a víz kristályszerkezetére. A pozitív tartalmú szavak kimondása után a víz szerkezete sokkal szimmetrikusabb, ha úgy tetszik harmonikusabb, míg a negatív töltetű szavak, hangok hatása diszharmóniát okoz.

Katka

Website: