Test- és Fülgyertya kezelés

Fülpanaszok, légúti problémák, nátha, arcüreggyulladás, testi fájdalmak csillapítása, anyagcsere rendellenességek, energiablokkok oldása, fejfájás, migrénes panaszok, feszült állapot, stressz, idegesség, mozgásszervi panaszok, méregtelenítés segítése, légúti tisztításra, női, férfi nemi problémákra, meddőség, ízületi-, reumatikus fájdalmak enyhítésére, alvászavarok kezelésében, és még sokféle panasz kezelésére alkalmasak a fül- és testgyertyák.

Hogyan működnek?
A testet összefüggő energiacsatornák, úgynevezett meridiánok alkotják. Ezeken a meridiánokon át áramlik az életerő a testben. Ha az áramlás akadálymentes, akkor a test egészséges. Ha azonban az energia áramlása megakad, akkor ez a testben különböző betegség-tüneteket produkálhat. A gyertyázással az akupunktúrához hasonlóan feloldhatók ezek a bizonyos energia-blokkok, és helyreállhat a szervezetben a normális energia áramlás.

A fülgyertya égés közben melegíti a fül környékét, stimulálja a fülnél és fülben lévő akupunktúrás pontokat, javul az energiaáramlás és a vérkeringés, ami hozzájárul a fület és arcüregeket érintő betegségek gyógyulásához. A fülgyertya használata segít a fülzsír természetes eltávolításában. A fülgyertya melege, illóolaja és gőzei a fülzsírt megduzzasztják, így az pár napon belül magától kiürül. A fülgyertyázás segít a különféle fülpanaszok, légúti problémák, nátha kezelésében.

A test- és fülgyertya csak elnevezésében gyertya, készítéséhez csak allergiamentes, természetes anyagokat, gyógynövényeket és homeopátiás szereket használnak.