A nagy napra készülsz? Vagy egyszerűen csak szebb szeretnél lenni egy kicsit?

Akkor gyere el egy sminkre!

Mindenkinek megtaláljuk az egyéniségéhez illő sminket, amitől ragyoghat, vagy egyszerűen csak kicsit jobban érezheti magát a bőrében.

Nappali és mindennapos sminknek én a természetes, natúr, szépítő sminkeket ajánlom, melyekkel az előnyös tulajdonságokat hangsúlyozhatjuk, az apróbb hibákat elrejthetjük.
Ezekhez a sminkekhez bio és természetes anyagokat használatát ajánlom, hogy a bőrt ne károsítsák, hanem inkább védjék, táplálják, regenerálják a mindennapokban.


Esküvői smink készítése előtt próbasminket készítek, ahol a menyasszonnyal egyeztetjük elképzeléseinket, hogy a nagy napon remekül érezhesse magát a bőrében.

Ezekhez a sminkekhez professzionális eszközöket és termékeket használok, mert a megfelelő tartósság csak így érhető el.

 

Tanácsadás

Tanácstalan vagy, hogy hogyan és mivel sminkelj?

Segítek abban, hogy hogyan készíts el reggel egy gyors sminket, vagy amennyiben már ügyes vagy, akkor haladó sminkoktatásban részesülhetsz, hogy akár egy bálra, vagy egy partira erősebb sminket tudj készíteni magadnak.

Minden smink elkészítésekor kardinális kérdés az alapanyag. Itt a bőrre és a felhasznált termékekre gondolok.
menete a következőképpen történik:

  1. Meghatározzuk a bőrtípust és az ápolásához szükséges készítményeket, mert csak megfelelően előkészített bőrön lehet szép a smink, az alapozás
  2. Megnézzük, hogy a milyen sminkeszközeid és termékeid vannak
  3. Kiválasztjuk a stílusodhoz legjobban illő stílust és színeket
  4. Lépésről lépésre elkészítjük együtt a sminket
  5. A későbbiekben felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, a sminkeléshez használatos termékek kiválasztásában segítek.

A sminkeket az exkluzív ZAO Francia bio sminkkozmetikumokkal készítem.
A ZAO az első újratölthető organikus smink márka, amely az ECOCERT szigorú irányelvei szerint bio minősített.
100%-ban természetes összetevőivel gondoskodik a bőr szépségéről és egészségéről. Természetes színek, finom textúrák, kényelmes és tartós viselet.