Teljes testmasszázs

A teljes testmasszázs, ahogy a neve is mutatja, az egész testre kifejti pozitív hatásait. Frissítő, energetizáló masszázsforma, hatására a test izmai ellazulnak, oldja a feszültséget, stresszt, enyhíti az izomfájdalmakat. Emellett fokozza az anyagcserét, segíti a regenerációs folyamatokat a szervezetben. Javítja az izmok teljesítőképességét, a kondíciót és az általános közérzetet is. Masszázsolajokkal még kellemesebbé tehető a felfrissülés.

teljes testmasszázs

A masszázs szó szerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. Az emberek néhány masszázskezelést követően gyakran úgy találják, hogy jobban tudatában vannak saját testüknek, eredményesebben tudnak lazítani, képesek kikapcsolni a kellemetlen gondolatokat és megszabadulni a napi stressztől.

A masszázs segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg. Változásokat indít el a testben, amelyek endorfin hormonok felszabadulásához vezetnek. Ezek a test természetes fájdalomcsillapítói, melyek a jó közérzet kialakításában is részt vesznek. Békét és nyugalmat ad, mely az érintés által egész bensőkben szétárad, teljes testi ellazulást és lelki megelégedettséget kelt bennünk.

A kezelés után úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna! A masszázs alatt lelki oldásokat is kapsz, ezzel megteremtve a belső békét, nyugalmat, harmóniát.