Több, mint masszázs - „Három az egyben kezelés” Energetikai, alakformáló nyirokmasszázs

nyirokmasszázs

Fontos tudnunk, hogy hogyan is működik szervezetünk keringési rendszere.

Mi is a nyirokkeringés?

A vérkeringést mindenki ismeri. A vérkeringés központi motorja a szív. A szervezetünk számára nélkülözhetetlen oxigént és tápanyagokat a vér szállítja a sejtekbe és szövetekbe. Mozgás következtében az izomzat és a rugalmas érfalak mozgása pumpaként segíti a vér áramlását.

A vénás kapillárisok rendellenes működésének elsődleges tünete az állandóan fázó, hideg végtagok.

A nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló ”motorja” ezért azt más módon kell beindítani. A nyirokkeringés alapvető funkciója a szervezetben lerakódott salakanyagok eltávolítása, amit az izmok mozgása nagyban elősegít. Az elégtelen nyirokkeringés működés esetén nyirokpangás alakulhat ki, melynek lehetnek egészségügyi és esztétikai következményei is.

érrendszer

Tudtad, hogy a méreganyagok felhalmozódása vezet a nők 90%-át érintő narancsbőr problémákhoz?

Vagyis ahhoz, hogy a cellulitos problémákat hatékonyan lehessen kezelni, elengedhetetlen a nyirokkeringés beindítása, amit nyirokmasszázzsal tudunk elérni. 

ödémás terület, cellulitisz, narancsbőr

nyirokrendszer

Az energetizáló, alakformáló nyirokmasszázsról:

A kezelés segíti a szervezet öngyógyító képességeinek beindítását. Általában 90 percet vesz igénybe.
Manapság már a tudomány is azt tartja, hogy a betegségek 80 százaléka lelki eredetű.
A gyógyszerek csak a testi tüneteket enyhítik, holott a problémák igazi gyökere mindig a lélekben van. Ha lelki szinten nincsenek megoldva problémáink, azok energetikai blokkokat okoznak, amik egy idő után levetülnek fizikai szintre. Ezek az elakadások fizikai szinten problémákat okoznak. Jelez a testünk különböző fájdalmak, betegségek, működésbeli zavarok, csomók, bőrelváltozások formájában.
Masszázs közben feltérképezem ezeket az elakadásokat (csomókat), és beindítom az energiaáramlást. A test a meridiánokon és csakrákon keresztül feltöltődik energiával. Mindenkinél személyre szabott a masszázs erőssége.

Maga a kezelés rendkívül kellemes, pihentető élményt nyújt, a végén pedig azonnal érezhető, hogy a testben a vér- és nyirokkeringés új életre kel. A végtagok felszabadulnak, megkönnyebbülnek és pihenté válnak. A lerakódott salakanyagok is távoznak a szervezetből. A megélénkült vér- és nyirokkeringés segítségével az oxigén, a különböző tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok is hatékonyabban tudnak eljutni a test megfelelő területeire.

A kezelés után úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna! A lelki oldások megteremtik a belső békét, nyugalmat, harmóniát.

Kérem a kezelésre érkezőket, hogy a masszázs előtt és után pár napig több folyadékot fogyasszanak! A tiszta víz fogyasztása segíti a méreganyagok távozását, valamint a folyadékbevitel növelése erősíti a masszázs hatékonyságát is.
A nyirokmasszázs fontos kiegészítője lehet még a talpmasszázs is, ahol a reflexzónákon keresztül további „gyógyító impulzust” közvetíthetünk a szervezet felé.