Feszültségoldó, relaxáló aromaterápiás teljes test masszázs

Az aromaterápiás kezelések alatt nem csak a bőrünk szépül, de a testünk is ellazul.

A meditációs zene és az illatos, átmelegítő, relaxáló masszázs segít az ellazulásban, és az értékes tápanyagok felszívódásában. – Lélekre ható kezelés.

aromamasszázs

Lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izom feszességet. A kezelés során relaxáló masszázsolajat használok, melyek a bőrön át felszívódva kiválóan kiegészítik a masszázs nyugtató hatását. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. Segíti a mindennapos stressz okozta  problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.

A masszázshoz választható masszázsolajak:

1.Mézeskalács masszázsolaj


Komplex átmelegítő, relaxáló hatóanyagokkal készülő, növényi olajokat tartalmazó masszázsolaj.
A fahéj és a gyömbér illóolaja arról ismert, hogy stimulálja a bőr mélyebb rétegeiben a hajszáleres vér- és nyirokkeringést.

2.Jázmin-Ylang masszázsolaj

Komplex fito és aromaterápiás hatóanyagai arról ismertek, hogy nyugodt, kellemesen oldott, egzotikus hangulatot eredményeznek és stimulálják a bőr mélyebb rétegeiben a vér- és nyirokkeringést.

3.Doterra olajok

A 100% tisztaságú vulkáni menta olaj (ősi japán növényi olaj) úgy hat a testre és a lélekre, mint a tengeri szellő. Élénkíti a testi és szellemi erőket, életerőt ad és aktivál. A fejünkben kergetőző gondolatok okozta búskomorság esetén elűzi a borút és a felhőket, a dolgok tiszta mivoltukban jelennek meg. A testünk ellazul és a fejünk újra tiszta lesz.
Fájdalomcsillapító masszázs izom- és ízületi fájdalmakra, görcsökre, feszülésekre svéd masszázs fogásokkal speciális lazító, fájdalomcsillapító olajjal.
[/vc_column_text][vc_column_text]4. Kókuszvaj, kókuszolaj

A 100 % finomítatlan, szűz kókuszolaj kitűnő bőrápoló, gyorsan felszívódik a bőrben és hatékonyan táplálja, feszesíti és hidratálja a kiszáradt bőrt.
Állaga szobahőmérsékleten vajszerű, 24°C-on átlátszó olajjá olvad. Ezt a tulajdonságát remekül kihasználhatjuk az egészséges testápolásban. A kókuszolaj közvetlenül felszívódik a bőrben, gyorsan bekerül a vérkeringésbe. Erőteljes gomba-, vírus- és baktériumellenes anyag, melyek ellen a baktériumoknak nincs immunitásuk!
Nemcsak a bőrön keresztül fejtik ki hatását, hanem illatanyagainak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában: hangulatjavító hatással bír és csodás paradicsomi hangulatot teremt.