Klasszikus, tisztító arckezelés a kristálytiszta arcbőrért bio alapanyagokkal

tisztító arckezelés

A pórusok kitisztításának klasszikus módszerét nehéz felülmúlni, elkerülni pedig lehetetlen:
ha szép bőrt akarsz, akkor mindenképpen ügyelned kell arra, hogy a pórusaid ne tömődjenek el, lélegezni tudjanak, és ne alakuljanak ki gyulladások, fertőzések!
Fontosnak tartom a bőr pórusaiban mélyen lévő mitesszerek illetve pattanások eltávolításához nélkülözhetetlen manuális kozmetikai arckezelést.

A kezelés menete:

  • bőrtípusnak megfelelő letisztítás
  • peeling: az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy a hatóanyagok jobban feltudjanak szívódni
  • tonizálás: ph érték visszaállítás
  • arcbőr felpuhítása gőzöléssel és Holisztikus dekoltázs-, nyak-, és arcmasszázzsal
    vitaminos, puhító és hidratáló szérummal és bőrtápláló masszázskrémmel
  • bőr kitisztítása, fertőtlenítés
  • mélytisztító pakolás
  • hatóanyagos, összehúzó pakolás
  • szérum és befejező, hidratáló krém.

A kezelést a magas minőségű, természetes eredetű, magas hatóanyag- és növényikivonat tartalmú, Biokontroll Kft. által biominősített, Biola kozmetikumokkal végzem, így azok extra minőségű és mennyiségű tápanyagokkal látják el a fáradt sejtjeidet.
Bőröd már egy kezelés után is láthatóan ragyogóbb és feszesebb lesz!
A bio alapanyagokból összeállított szérum és a hatóanyagos masszázs szabályozza a pattanásos, eltömődött arcbőr faggyúmirigyeinek működését és felfrissíti az arcbőrt, helyreállítja a bőr nedvességét.
A pakolásnak mélytisztító hatása van, méregtelenít, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, illetve bársonyossá, frissé, simává és élénkké teszi azt.
A bőr megtisztítása és felpuhítása után a pórusok megtisztítására is kiterjed, az összehúzó pakolás pedig meggátolja, hogy további szennyeződések kerüljenek a bőrödbe.

Ha szép bőrt szeretnél, kezdj az alapoknál, és válaszd a tisztító arckezelést!

Minden kezeléshez  kizárólag természetes anyagokat használok (növényi olajokat, illóolajokat, vajakat, virágvizeket, növényi kivonatokat és esszenciákat), melyek bio minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek. A bio alapanyagok parabén, paraffin, polyethylen glycol, szintetikus illat- és színezékmentesek, és nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és kőolajszármazékokat sem!