Kezelés kiválasztása

A belső szépség, a belső összhang teszi ragyogóvá a Nőt! 

Élettapasztalatom és tanulmányaim alapján tudom, hogy a szépség belülről fakad!
Ezalatt azt értem, hogy a fizikai szépségápoláson kívül elengedhetetlen a lélek karbantartása, hisz mint minden testi  tünet mögött, a bőrproblémák mögött is lelki okok állnak. Nagyon fontosnak tartom, hogy vendégeim ne csak tüneti kezelésben részesüljenek, ezért a személyre szabott kozmetikai kezelések előtt mindenképpen ajánlom problémáik okának kiderítését, melyre a Mátrix Drops Computert, a lélekszkennert használom.

A Matrix Drops Computer nagyságrendileg 8 millió információt hív le fizikai testünkről és az azon felül álló dimenzióinkról.
Ezek az adatok megmutatják, hogy a vizsgált személy milyen fizikai, lelki, kapcsolati, érzelmi, szellemi vagy gondolati problémával küszködik. A készülék olvas a gondolataink és érzelmeink világában, majd nyitott könyvként tárja elénk az éppen Bennünk lezajló információs zavarokat, problémáink okát.

A Computer megoldást is kínál problémáinkra, mert megmutatja, hogy az adott problémánkat melyik információs cseppel (Mátrix Drops-szal) tudjuk korrigálni. A Mátrix Dropsok segítenek kitisztítani az energia blokkokat, és harmonizálni érzelmeinket. Ha a zavart elhárítjuk a magasabb dimenziókban, akkor a harmónia visszaáll fizikai szinten is.