Arc-, nyak- és dekoltázs nyirokmasszázs GUA SHA hegyikristálykővel és JADE Face roller-rel

EXKLUZÍV - bőrfiatalító kezelés

A GUA SHA masszázs és a Face roller-es kezelés a nyirokkeringésre hat, javítja a bőr vérellátását, ezzel elősegítve az anyagcsere- és sejtmegújító folyamatokat.
Erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van az duzzanatokra, ödémákra, csökkenti a szem alatti sötét karikákat és foltokat. Serkenti a bőr kollagéntermelését. Ellazítja a merev izmokat, enyhíti a feszültséget, pihentető és relaxáló hatású. Eltünteti a finom vonalakat és halványítja a ráncokat.
Ami miatt annyira népszerű mostanában ez a „keleti botox”-nak is nevezett eljárás, az az, hogy nagy hatékonyságának köszönhetően már pár percnyi Gua Sha arcmasszázs után is láthatóan a bőr feszesebb, üdébb és fiatalosabb lesz. Segítségével visszaállíthatjuk bőrünk egyensúlyát.

Kezelés menete:

  • arc letisztítása
  • peeling (arcradírozás), a hatóanyagok jobb felszívódása érdekében – rózsavíz
  • hatóanyagok felvitele (szérum, elixír) + arcolaj és masszázskrém a masszázshoz
  • nyirokstimuláció GUA SHA hegyikristálykővel
  • kézi masszázs
  • masszázs JADE Face roller-rel
  • Tápláló maszk
  • befejező hidratálás

Mint minden fizikai testnek, a gyógyító ásványoknak is van saját rezgése. Amikor a gyógyító ásvány bekerül az ember aurájába, ez a rezgés hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. A gyógyító kövek rezgése feloldja az energiamező blokkjait, semlegesíti a negatív rezgéseket.

Gua sha hegyikristály

A Hegyikristály ásvány – a Harmónia köve

A legismertebb és legerősebb gyógyító kristály. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.
Tisztító hatással van a bőrre. Pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedés, bőrallergia, bőrkiütésekre van jótékony hatással.
Fáradtságérzés esetén nyugtató, serkenti a tobozmirigy működését, sejtképződést, oldja az energia blokádjait. Alkalmas az anyagcsere élénkítésére. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Csakratisztító, alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére, a lelki diszharmónia kiegyenlítésére, az álomtevékenység javítására, segítség az ellazuláshoz. Használható lelki sebek begyógyítására, lelki sérülések feldolgozására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljeskörű.

A Jade ásvány – a Szerencsehozó amulett

A zöld kő gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, tisztító, ránctalanító és sebgyógyító hatású.
A Jade köveket ezért gyakran ajánlják a tisztátalan, kombinált és érett bőr kezelésére a kozmetikában.
Megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban. Erősíti az idegrendszert, biztosítja a pihentető, mély alvást.